Over mij

Profiel

Zo lang ik me kan herinneren maak ik foto’s. Sinds 2011 fotografeer ik professioneel en maak ik beeld voor diverse organisaties. Het mooist vind ik het om beelden te maken die een verhaal vertellen of een sfeer laten zien, voor websites of folders, of bij een artikel.

Van huis uit ben ik Ik ben techneut, een pietje precies met oog voor detail. Het is mooi om met foto’s en beelden het verhaal achter het verhaal te vertellen, zoals de foto’s van fietsenmaker St.Joris . Het enthousiasme van Alex kan ik me als techneut goed inbeelden. Ik snap dat een mooie las geen vanzelfsprekendheid is, maar vakmanschap eist. Dat wil ik vertellen en daarom verdient die las het om gezien te worden. De passie en het enthousiasme van jou en je collega’s, het verhaal dat mensen drijft. Daarom zie je ook een mix van portret-, product- en illustratieve fotografie in mijn werk.

Voor Solliance heb ik samen met Bram van Drukke Baasjes de website ontwikkeld, gestart met waarom wil je een website, hoe past het in je strategie en wie wil je er mee bereiken en zo een concept ontwikkeld. In dit proces heb ik mijn kennis over on-line marketing, web-analyse en het gebruik van on-line tools enorm kunnen verbreden. Voor deze website heb ik niet alleen de meeste foto’s gemaakt, maar ook het concept, design, SEO en bezoekersanalyseplan gerealiseerd.

Op mijn fotoblog vind je eigen werk, iPhonefoto’s, vaak gemaakt met Hipstamatic, en andere beeldwaren die ik bewust of terloops maak en graag met je wil delen.

Skills:

  • Adobe Photoshop / Lightroom
  • WordPress
  • Typeform
  • Mailchimp
  • Google Analytics